Steun de Bilzerse scholen en hun leerlingen.

Gepubliceerd op 2 augustus 2022 om 18:44

Het project "Steun de Bilzerse scholen en hun leerlingen" is gestart om extra lesmateriaal of andere noodzakelijke middelen te geven om de werking van de scholen te verbeteren en te optimaliseren.

Wij hebben contact genomen met alle kleuter- en lagere scholen in Bilzen en randgemeenten met de vraag wat hun behoeften en noden zijn waar wij als Charity Kids Foundation Vzw aan zouden kunnen meehelpen om dit te bewerkstelligen.

Ondertussen kregen we de steun van Het Belang van Limburg en het artikel zal eerstdaags verschijnen in zowel de papieren als de digitale versie ervan.

Van zodra dit artikel gepubliceerd is komt dit hier ook op onze pagina te staan.

Samen met onze vrijwilligers gaan we aan de slag om onze scholen en leerlingen in Bilzen naar een hoger niveau te tillen wat zowel de uitstraling van de stad Bilzen als de scholen in de kijker zal zetten.

-Wenst u graag te doneren voor dit project en wil u uw steun kracht bijzetten klik dan op volgende link om een gift te doen: https://donate.stripe.com/eVa7uW6hK41FeHKfYY

-Wilt u als vrijwilliger aan dit project meewerken schrijf u dan in op volgende link: https://www.charitykidsfoundation.org/vrijwilligers

-Wenst u als bedrijf of instelling ons project te sponsoren stuur ons dan gerust een e-mail en wij contacteren u spoedig.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.